Pročitajte dnevni horoskop za 28.02.2024. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan
Posao: Bez nekih kapitalnih promena na vašem poslovnom planu danas. Više pažnje posvetite taktički mudrijem ličnom organizovanju i podeli posla i odgovornosti.
Ljubav: Pripadnici ovog sazvežđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju. Uživajte u flertu i opuštenoj priči, a za nešto više biće potrebno više truda.
Zdravlje: Sasvim solidno.
Bik
Posao: Pojačan obim posla mogli bi da očekuju Bikovi danas, i sve bi moglo da liči na mali haos. Očekuje vas dosta papiroloških zavrzlama, pa strogo vodite računa o dokumentima koje potpisujete.
Ljubav: Moguće je da dođe do razmimoilaženja u stavovima, pre svega zbog vaše moguće preterane sumnjičavosti na koju druga strana možda uopšte neće ni reagovati.
Zdravlje: Vodite računa o ishrani.
Blizanci
Posao: Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju, nove okolnosti zahtevaće dosta strpljenja i taktičnosti, ukoliko želite da vas zaobiđu velike komplikacije
Ljubav: Bezmalo sve okolnosti na polju ljubavi tokom ovog dana trebalo bi da vam ide u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim u sferi ljubavi.
Zdravlje: Unosite više vitamina, jačajte imunitet.
Rak
Posao: Ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo doneti ili greške ili polovično odrađene poslove. Zatržite pomoć na vreme.
Ljubav: Vrlo je moguće da vas nekim zanimljivim predlogom prijatno iznenadi draga osoba.
Zdravlje:Vrlo dobro.
Lav
Posao: Ukoliko u ovom periodu potpisujete neki ugovor ili započinjete nov posao, projekat, dogovor – vrlo dobro obratite pažnju na svaku sitnicu.
Ljubav: Nema prepreka za finu opuštenu komunikaciju, samo bez velikih očekivanja i forsiranja isključivo svojih stavova.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.
Devica
Posao: Dosta naporan i dinamičan dan je pred Devicama, blago rečeno haotičan, pa bi trebalo potruditi se i fokusirati na prioritetne obaveze, i bolju ličnu organizaciju.
Ljubav: Ako budete mogli da otputujete negde zajedno, provod će biti više nego dobar.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vaga
Posao: Brojne Vage čekaju iskušenja paralelnih poslovnih aktivnosti, što samo po sebi ne predstavlja preveliki problem pod uslovom da ste dobro organizovani.
Ljubav: Prilika da uozbiljite i postavite na stabilne osnove nedavno započetu ljubavnu priču biće, i to na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.
Zdravlje: Bez ozbiljnijih zdravstvenoh upozorenja.
Škorpija
Posao: Obaveza ima na pretek ali sve ide svojim nekim tokom kod većine Škorpija, tako da razloga za veću zabrinutost ne bi trebalo da bude.
Ljubav: Sva vaša današnja pažnja na polju ljubavnih relacija valjalo bi da bude usmerena ka dragoj osobi i uživanje u zajedničkim trenucima.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Strelac
Posao: Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine Strelčeva, a najviše kašnjenja nekih od bitnih saradnika n akoje računate. Pokažite dovoljno fleksibilnosti.
Ljubav: Na ljubavnom planu trebali bi da budete aktivni, mada ne zaboravite da ipak sve ne zavisi od vas.
Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.
Jarac
Posao: Držite se svojih principa i imate solidne šanse da do cilja stignete sa manjim zakašnjenjem.
Ljubav: Nema naznaka nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom je sve u domenu stabilnog i mirnog.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vodolija
Posao: Manje rasipanje radne energije neće omesti u bitnijoj meri vaše poslovne planove, pa se očekuje da nastavite u svom ritmu. Koristite malo više diplomatije u komunikaciji.
Ljubav: Za očekivati je vrlo skromno angažovanje u sferi ljubavi, bez obzira što ima potencijalnih simpatija u vašem bližem okruženju. Nemojte se suviše premišljati.
Zdravlje: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost.
Ribe
Posao: Promenljivo raspoloženje pratiće većinu Riba na poslovnom planu, pa je savet da ne ulazite u neke nepotrebne konflikte sa okruženjem, nećete ništa postići.
Ljubav: Sve će proteći mnogo zanimljivije i lepše u društvu drage osobe. Uživajte.
Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.
Izvor: astroputnik