mladiBeranaDoček Nove godine na trgovima Crne Gore

Građane koji su se odlučili za doček Nove godine na nekom od trgova širom zemlje zabavljaće najpoznatija imena domaće muzičke scene.

 

Više crnogorskih gradova ogranizuje doček Nove godine na otvorenom. Slaviće se u Podgorici, Budvi, Kotoru, Tivtu, Herceg Novom i Baru, a građane i goste zabavljaće najpoznatija imena regionalne muzičke scene. U ovim gradovima nastupiće neke od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda poput grupa Bijelo dugme, Bajaga i instruktori, Letu štuke, kao i solisti Toni Cetinski, Marija Šerifović, te Sergej Ćetković.

Građane Podgorice i turiste na Trgu nezavisnosti zabavljaće hrvatska pop zvijezda Toni Cetinski. Bogat program pripremila je i metropola turizma – Budva. Tako će građane zabavljati “Bijelo dugme”, predvođeno Goranom Bregovićem. Zvijezda pop muzike Marija Šerifović za doček Nove godine zabavljaće publiku u Baru, na Trgu Vladimira i Kosare u centru grada. U Tivtu će novogodišnji program traje 15 dana, a na dočeku 31. decembra pjevaće hrvatski pjevač Gibonni. Nakon jednogodišnje pauze u Kotoru će biti nastavljena praksa organizovanja dočeka na otvorenom za ljubitelje alternativne muzike, pa će publika na Trgu od oružja i u 2018. ući uz neka od vodećih imena regionalne scene. Prema najavi organizatora 31. decembra će nastupiti lokalni sastav Light Under the Black Mountain, bosanskohercegovački bend Letu štuke, hercegnovska legenda Rambo Amadeus, te kultni beogradski sastavi Partibrejkers i Električni orgazam. Poznati kantautor Vlado Georgiev glavna je zvijezda dočeka Nove godine u Herceg Novom.

Bilo da ste odlučili da 2017. ispratite na nekom od trgova, u nekom lokalu, sa društvom ili sa porodicom u toplini svojih domova, ekipa portala Berana želi vam dobar provod.