Mladi BeranaDnevni horoskop za četvrti oktobar

Pogledajte šta su vam zvijezde zapisale za danas.

OVAN

Posao: Otvoreno vam je polje inostranstva preko prijatelja koga nijeste dugo videli. Poslušaćete njegov savjet za ono što vam nudi. Možete da uđete u ortačku priču bez većeg razmišljanja. Odugovlačenje vam ne ide pod ruku.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je ona koja vam u suštini i treba. Privlače vas partneri sa naglašenim vatrenim elementom.

Zdravlje: Nemate većih problema danas.

BIK

Posao: Volite da se bavite poslovima koji vam imponuju. Drugi vas smatraju magom u kulinarstvu. Pokušajte da se dokažete u onome što trenutno najbolje radite. Oni koji su nezaposleni mogu da odahnu, jer je odličan period pred vama za pozitivne promjene.

Ljubav: Status koji trenutno imate može da se brzo promijeni. Budite širokog osmijeha jer vaše srce određuje pravu mjeru u emocijama koje možete da dobijete.

Zdravlje: Aritmija srca.

BLIZANCI

Posao: Neko bi mogao danas da vas isprovocira bez većeg razloga. Niste u stanju da rasipate energiju, a važno je da ste u samom fokusu. Stvari se neće odvijati baš najbolje ili po planu koji ste donijeli.

Ljubav: Partner je pomalo svoj. Ne želi sa vama da dijeli ništa osim kreveta. Možda ste u čudu s obzirom na to da je do prije samo nekoliko situacija bila potpuno drugačija.
Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

RAK

Posao: Imate solidnu finansijsku situaciju za koju ste se prilično namučili u prethodnom periodu. Sve ono što nijeste mogli da postignete sada se vratilo na pravo mjesto baš onako kako ste zamislili.

Ljubav: Pojaviće se osoba na koju često mislite. Budite hrabri. Pokušajte da priđete i iskažete svoja osjećanja. Možete imati odličan bumerang u emotivnom smislu.

Zdravlje: Kontrolišite rad štitne žlijezde.

LAV

Posao: Novac koji ste očekivali vam se neće tek tako unovčiti na vašem bankovnom računu. Imate aspekte koji govore o čekanju kao i retrogradnosti kojom se otežavaju tokovi. Sve u svemu, budite strpljivi.

Ljubav: Razmirice sa partnerom su kratkog daha. Imate povjerenja pa se neće desiti da se trajno sukobi produžavaju.

Zdravlje: Redovno pijte vodu.

DJEVICA

Posao: Sitni poslovi su vam u redu. Nećete se uhvatiti jačih partija jer smatrate da se karijera gradi na sitnijim koracima. Zrno po zrno. Ideja vam nije loša pa se savjetuje da se ponekad raspitate u vezi dodatnih poslovnih mogućnosti kako vam ova ne bi donijela zamor kroz vrijeme.
Ljubav: Nijeste pretjerano emotivni pa vas privlače više racionalni tipovi. Volite da vodite diskusije o politici i sportu za svoju dušu.

Zdravlje: Naglašeni problem sa digestivnim traktom.

VAGA

Posao: Ako ste se umorili od postojećeg posla budite spokojni i ne dopustite da vam nova šansa promakne. U suštini volite da se dobro zabavljate dok radite, pa se takav tretman očekuje u vašem slučaju.

Ljubav: Imate udvarače samo je pitanje kome bi htjeli da priđete i započnete romantičan razgovor. Odaberite nekoga jer vam samoća nije neki izazov.

Zdravlje: Provjerite hormone nadbubrežne žlijezde.

ŠKORPIJA

Posao: Špekulacije u kojima ste trenutno će biti malo zamršene. Ne povjeravajte se onima koje ne poznajete dovoljno. Može vas neko izmanipulisati bez većeg razloga. Budite strpljivi u konverzaciji jer ste pod manjim pritiskom.

Ljubav: Osoba koja je trenutno pored vas nije zadovoljna vašim stavom. Pokušajte da se promijenite i prilagodite situaciji.

Zdravlje: Odmarajte se povremeno.

STRIJELAC

Posao: Imate jako loš uticaj sredine. Neko vam je javni neprijatelj u suštini. Ne otkrivajte nikome svoje tajne kojih u suštini niko nije baš dostojan. Imate šta da ponudite, ali nema nikoga da vas sasluša do te mjere.

Ljubav: Partner koji je trenutno pored vas je mirna luka i neko na koga možete da se oslonite. Brinete bez nekog velikog razloga.

Zdravlje: Više se bavite fizičkim aktivnostima.

JARAC

Posao: Vi ste u suštini neko ko radi stvari sa ciljem. Nećete dopustiti da vas neko pokoleba. Osjeća se vaš drčan stav po tom pitanju kada su vaši interesi u pitanju. Nećete dozvoliti da se mnogi miješaju u vašu poslovnu situaciju.

Ljubav: Isuviše ste nervozni da bi pristali da se viđate sa partnerom. Nijeste ni nešto previše emotivni ovaj put. Biće vam u suštini oprošteno pa nemate razloga da brinete.

Zdravlje: Osjećate veliku tenziju.

VODOLIJA

Posao: Kolebljivi ste po pitanju novca koji imate. Voljećete da prištedite dio novca jer ne znate šta sve može u suštini da se desi. Ostavljate dio novca u slamaricu jer ste pod utiskom planeta koje nagovještavaju podsvjesno da je vrijeme da se proilagodite situaciji i ne rasipate novac.

Ljubav: Bićete prijatno raspoloženi prema osobi na koju često mislite. Nećete se dvoumiti kada je u pitanju zajednički izlet. Lijepo ćete se provesti.

Zdravlje: Koljena su vam još uvek slaba tačka.

RIBE

Posao: Podsvjesno ste još pod utiskom nekih događaja iz prošlosti pa se još ne upuštate konkretno u srž problema. Potrebna vam je podrška na nekom nivou. Osobe iz vašeg okruženja vas još ne razumiju u suštini pa se savjetuje da se strpite što se inovativnosti tiče.

Ljubav: Osoba od ranije je još uvek u vašoj glavi. Ne dozvoljavate da se pomirite sa činjenicom da ste ovaj put na raskrsnici i da treba da krenete. Izaberite nešto bolji tretman za sebe.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.