NVO Mladiinfo Montenegro, u okviru koje funkcioniše i portal www.mladiberana.me, poziva visokoškolce da se prijave za programa stručnog osposobljavanja.
Tražimo novinare, sportske novinare, prevodioce, IT stručnjake, marketing menadžere, osobe koje su završile engleski jezik, srpski jezik i crnogorski jezik. Prijaviti se mogu visokoškolci koji su završili studije obima 240 kredita u trajanju od četiri godine.
Tokom obavljanja stručnog osposobljavanja u organizaciji Mladiinfo Montenegro pripravnici će steći znanje iz oblasti novinarstva, sportskog novinarstva, prevodilaštva, lektorisanja, primijenjenog računarstva i marketing menadžmenta. Oni će raditi na podizanju svijesti o temama koje se tiču mladih, kroz učešće u aktivnostima organizacije, promovisaće i isticati značaj neformalnog obrazovanja i raditi na ličnom i profesionalnom razvoju.
Prijave se podnose preko portala e-uprave https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje, na kojem su objavljena i uputstva za prijavu.
Svi koji su zainteresovani da stručno osposobljavanje obave u organizaciji Mladiinfo Montenegro, radeći na portalu “Mladi Berana”, za više informacija mogu nas kontaktirati na e-mail: kontakt@mladiinfo.me.
loading…