Fudbaleri Berana i Radničkog poraženi su u okviru 19. kola Druge crnogorske fudbalske lige. U Plavu, Jezero je savladalo Berane sa 2:1 dok je Radnički u Beranama izgubio od ekipe nikšićkog Čelika, rezultatom 0:1.

U Plavu, viđena su dva različita poluvremena. Igrao se 21. minut kada je Isljami sjajnim udarcem donio prednost Berancima. Izabranici Ivice Ćulafića u nastavku utakmice propustili su nekoliko izglednih prilika da dupliraju prednost i riješe pitanje pobjednika. Domaćin je u nastavku utakmice preokrenuo. Najprije je Stanisavić sigurno izveo najstrožiju kaznu, a konačan rezultat postavio je Šoć u 80. minutu.

Za ekipu Berana igrali su: Kastratović, Đurišić, Vulević (Golubović), Isljami, Bošković (Osmajlić), Nišavić (Lekić), Šoškić, Vukićević, Raković, Ščekić, Tmušić.

U Beranama, Čelik je u lošoj fudbalskoj predstavi nadigrao Radnički. Domaći Radnički nije uspio ni jednom da zaprijeti gostima iz Nikšića, koji su golom Jakovljevića u 24. minutu poveli i mirno priveli utakmicu kraju.

Za ekipu Radničkog igrali su: Raičević, Merdović, Raković, Šekularac, Mećikukić, Ćulafić, Barjaktarović, Milanović (46. Bulatović), Ralević (62. Milović), Delević (80. Pešić), Asanović.

U narednom, 20. kolu fudbaleri Berana sastaće se sa ekipom Otranta dok će Radnički gostovati Cetinjanima.